KLANTEN VERTELLEN

GEMEENTEARCHIEF ZEIST

De samenwerking met DE REE voelt als een warm bad. Bijvoorbeeld bij korte vragen voor een project. Door de fijne samenwerking krijgen we altijd het juiste resultaat.

Krista Bliekendaal | Proces- & Informatieanalist 

NIMH

Met MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS maakt het NIMH de militair historische collecties toegankelijk voor het brede publiek! De medewerkers vinden de producten gebruiksvriendelijk en makkelijk te beheersen. Mais-Flexis is erg flexibel, waardoor het mogelijk is de archieftoegangen en collecties naar eigen wens in te richten. Ook onze bezoekers kunnen de archieven en collecties, via archieven.nl, gemakkelijk vinden. 

De ervaringen met DE REE Archiefsystemen zijn zeer positief. Ze leveren goede en snelle support, denken met gebruikers mee en zijn erg klantvriendelijk. Het NIMH heeft alle vertrouwen in toekomstige samenwerkingsprojecten

Nederlands Instituut voor Militaire Historie (NIMH)

GELDERS ARCHIEF

Met MAIS hebben wij al jarenlang een stabiele applicatie waarmee wij onze processen rondom de ruim 40 kilometer aan archiefmateriaal goed kunnen beheren. Van depotbeheer en beschrijven, tot scannen en publiceren!

Rachel Westerveld, Senior Publieksadviseur bij het Gelders Archief  

REGIONAAL ARCHIEF RIVIERENLAND

Sinds 2008 zijn we al klant bij DE REE. Ik zeg klant, maar het voelt eigenlijk als partner. Het RAR loopt op veel vlakken voorop, omarmt innovaties en dat leidt tot nieuwe producten, verbeteringen en aanpassingen in het systeem. Aanpassingen waar zowel RAR als DE REE in investeren. En buiten dat is het gewoon een groep hele leuke, deskundige mensen waar je fijn mee samenwerkt.

Ella Kok-Majewska MBA, directeur/streekarchivaris

HOOGHEEMRAADSCHAP VAN RIJNLAND

DE REE is een leverancier waarmee het prettig werken is. Als wij een vraag hebben, denken de medewerkers actief met ons mee over de beste oplossing of aanpak. Meldingen worden snel en adequaat opgepakt. Als klant word je goed geïnformeerd over de nieuwe releases via workshops en documentatie.

Functioneel Beheerders hoogheemraadschap van Rijnland

GEMEENTEARCHIEF BORNE

De archieven en collecties van de kleine Twentse gemeente Borne zijn online goed toegankelijk, vooral dankzij de professionele ondersteuning door DE REE archiefsystemen.

Erwin Wolbink, bestuurssecretaris | archief- en informatiespecialist

GEMEENTEARCHIEF ZAANSTAD

Het Gemeentearchief Zaanstad werkt al meer dan 10 jaar met veel plezier samen met DE REE. Het archiefcollectiebeheerssysteem voor onze archieven en bibliotheekcollectie, e-depot en digitaal duurzame omgeving voor de opslag van onze bestanden zijn onmisbare elementen om het geheugen van de Zaanstreek vorm te geven. DE REE is een laagdrempelige organisaties waarmee we korte lijntjes hebben. Voor zowel support alsook doorontwikkeling staat het team altijd voor ons klaar, en denkt snel en constructief met ons mee.

Jan van der Male, Gemeentearchivaris Zaanstad en Oostzaan

RHCE (REGIONAAL HISTORISCH CENTRUM EINDHOVEN)

De samenwerking met DE REE verloopt prettig. Ze zijn goed bereikbaar en denken goed mee met vragen die we hebben rondom het MAIS-eDepot, het collectiebeheersysteem, de website en het Archiefportaal.

Jolanda Louwers-Smeets, Manager Communicatie

STADSARCHIEF MECHELEN

Het Stadsarchief Mechelen wil graag haar ervaringen delen over DE REE. Enkele jaren geleden waren we op zoek naar een geavanceerd archiefsysteem dat zowel flexibel als gebruiksvriendelijk was. De keuze viel op hun product MAIS-Flexis. Al van bij het begin werden we ondergedompeld in een professionele interactie. Ze begrijpen de complexiteit van archivering en informatieverwerking en zijn in staat om oplossingen te bieden die echt werken. Wat we vooral waarderen aan DE REE is hun vermogen om te luisteren. MAIS-Flexis is niet alleen krachtig en betrouwbaar, maar ook onze eigen specifieke behoeften worden beantwoord met deskundig advies. DE REE is een uitstekende partner die vooral doet wat ze zeggen te doen.

Stadsarchief Mechelen

Neem contact op

KLANTEN VERTELLEN OVER ONS