Storingen

Hieronder vindt u een overzicht van de storingen van de afgelopen periode. Loopt u op dit moment tegen een storing aan die hier nog niet vermeld is, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U helpt hiermee niet alleen uzelf maar ook de andere gebruikers.
Immers, hoe eerder wij op de hoogte zijn van een storing, des te sneller wij deze kunnen verhelpen.

Ook de (geplande) werkzaamheden van de afgelopen periode en de werkzaamheden voor de nabije toekomst,  ziet u hier vermeld.

Heeft u vragen neem dan gerust met ons contact op of gebruikt het supportformulier.

Tokens storing (opgelost)
Begintijd: 23-09-2019 09:17
Eindtijd: 23-09-2019 09:36
Betreft: ASP servers
Door een storing is het niet mogelijk aan te melden op de SAAS omgeving met een token. Er wordt gewerkt aan een oplossing.
Storing op archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 01-08-2019 15:40
Eindtijd: 01-08-2019 16:39
Betreft: MAIS-(M)DWS
Op dit moment zijn er problemen met het zoeken over alle toegangen heen, andere pagina’s vertonen geen tot weinig problemen. MAIS-(M)DWS is op onderdelen niet goed bereikbaar.
Storing inloggen op de SaaS (ASP-server) (opgelost)
Begintijd: 21-05-2019 09:05
Eindtijd: 21-05-2019 09:55
Betreft: ASP servers
Sommige klanten konden niet inloggen op de MAIS-Flexis portal (desktop-versie), wegens een storing van één RDS(Remote Desktop Service)-server.
Inloggen in MAIS-Flexis (web-versie) is niet mogelijk (opgelost)
Begintijd: 13-05-2019 08:05
Eindtijd: 13-05-2019 08:50
Betreft: Overige
Storing van de ORDS (Oracle REST Data Services)
Storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 01-05-2019 16:25
Eindtijd: 01-05-2019 17:20
Betreft: MAIS-(M)DWS
Op dit moment is er een storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
Storing inloggen op de SaaS (ASP-server) (opgelost)
Begintijd: 01-04-2019 11:13
Eindtijd: 01-04-2019 12:37
Wegens een storing krijgt men een foutmelding bij het verbinden met de ASP-server. Er wordt op dit moment aan gewerkt om dit te verhelpen.
Storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 30-11-2018 10:33
Eindtijd: 30-11-2018 11:00
Betreft: MAIS-(M)DWS
Op dit moment is er een storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.

Agenda

Afgelopen periode

Hieronder vindt u de uptime en storingen van het afgelopen jaar

Uptime afgelopen jaar

MAIS-(M)DWS 99.98%
SAAS servers 99.99%
Bestandsserver  100%

Storingen per maand

november0 minuten
oktober0 minuten
september19 minuten
augustus59 minuten
juli0 minuten
juni0 minuten
mei151 minuten
april84 minuten
maart0 minuten
februari0 minuten
januari0 minuten
december0 minuten