Storingen

Hieronder vindt u een overzicht van de storingen van de afgelopen periode. Loopt u op dit moment tegen een storing aan die hier nog niet vermeld is, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U helpt hiermee niet alleen uzelf maar ook de andere gebruikers.
Immers, hoe eerder wij op de hoogte zijn van een storing, des te sneller wij deze kunnen verhelpen.

Ook de (geplande) werkzaamheden van de afgelopen periode en de werkzaamheden voor de nabije toekomst,  ziet u hier vermeld.

Heeft u vragen neem dan gerust met ons contact op of gebruikt het supportformulier.

Storing inloggen op de SaaS (ASP-server) (opgelost)
Begintijd: 21-05-2019 09:05
Eindtijd: 21-05-2019 09:55
Betreft: ASP servers
Sommige klanten konden niet inloggen op de MAIS-Flexis portal (desktop-versie), wegens een storing van één RDS(Remote Desktop Service)-server.
Inloggen in MAIS-Flexis (web-versie) is niet mogelijk (opgelost)
Begintijd: 13-05-2019 08:05
Eindtijd: 13-05-2019 08:50
Betreft: Overige
Storing van de ORDS (Oracle REST Data Services)
Storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 01-05-2019 16:25
Eindtijd: 01-05-2019 17:20
Betreft: MAIS-(M)DWS
Op dit moment is er een storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
Storing inloggen op de SaaS (ASP-server) (opgelost)
Begintijd: 01-04-2019 11:13
Eindtijd: 01-04-2019 12:37
Wegens een storing krijgt men een foutmelding bij het verbinden met de ASP-server. Er wordt op dit moment aan gewerkt om dit te verhelpen.
Storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 30-11-2018 10:33
Eindtijd: 30-11-2018 11:00
Betreft: MAIS-(M)DWS
Op dit moment is er een storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
Storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 06-11-2018 15:00
Eindtijd: 06-11-2018 17:00
Betreft: MAIS-(M)DWS
Op dit moment is er een storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
Storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 30-10-2018 09:30
Eindtijd: 30-10-2018 12:55
Betreft: MAIS-(M)DWS
Op dit moment is er een storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
Bestandsserver is niet beschikbaar (opgelost)
Begintijd: 08-10-2018 15:23
Eindtijd: 08-10-2018 15:40
Betreft: MAIS-(M)DWS, ASP servers, Bestandsserver
We ondervinden wat problemen op onze bestandsserver. Hierdoor zijn bestanden niet te benaderen via MAIS-(M)DWS en ASP, waardoor bijvoorbeeld plaatjes niet zichtbaar zijn. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Storing MAIS-(M)DWS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 07-10-2018 09:31
Eindtijd: 07-10-2018 17:55
Betreft: MAIS-(M)DWS
Door een netwerkstoring zijn archieven.nl en de MAISI-(M)DWS API niet beschikbaar.
Storing MAIS-(M)DWS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 27-07-2018 10:30
Eindtijd: 27-07-2018 10:43
Betreft: MAIS-(M)DWS
Door een storing zijn op dit moment MAIS-(M)DWS en archieven.nl niet beschikbaar

Agenda

Op 19 en 20 september 2019
zijn wij aanwezig in Oostende bij Informatie aan Zee.

Afgelopen periode

Hieronder vindt u de uptime en storingen van het afgelopen jaar

Uptime afgelopen jaar

MAIS-(M)DWS 99.82%
SAAS servers 99.99%
Bestandsserver  100%

Storingen per maand

juli0 minuten
juni0 minuten
mei151 minuten
april84 minuten
maart0 minuten
februari0 minuten
januari0 minuten
december0 minuten
november147 minuten
oktober728 minuten
september0 minuten
augustus0 minuten