Storingen

Hieronder vindt u een overzicht van de storingen van de afgelopen periode. Loopt u op dit moment tegen een storing aan die hier nog niet vermeld is, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U helpt hiermee niet alleen uzelf maar ook de andere gebruikers.
Immers, hoe eerder wij op de hoogte zijn van een storing, des te sneller wij deze kunnen verhelpen.

Ook de (geplande) werkzaamheden van de afgelopen periode en de werkzaamheden voor de nabije toekomst,  ziet u hier vermeld.

Heeft u vragen neem dan gerust met ons contact op of gebruikt het supportformulier.

Storing op archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 20-12-2016 14:16
Eindtijd: 20-12-2016 15:50
Op dit moment is er een storing op archieven.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
Bestandsserver is niet beschikbaar (opgelost)
Begintijd: 15-06-2016 12:00
Eindtijd: 15-06-2016 13:30
Betreft: MAIS-(M)DWS, ASP servers, Bestandsserver
We ondervinden wat problemen op onze bestandsserver. Hierdoor zijn bestanden niet te benaderen via MAIS-(M)DWS en ASP, waardoor bijvoorbeeld plaatjes niet zichtbaar zijn. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Inlogproblemen op de ASP-server (opgelost)
Begintijd: 02-06-2016 08:00
Eindtijd: 02-06-2016 09:00
Betreft: ASP servers
Door een storing op de ASP-server is het niet mogelijk in te loggen. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Bestandsserver is niet beschikbaar (opgelost)
Begintijd: 29-05-2016 10:00
Eindtijd: 29-05-2016 12:30
Betreft: MAIS-(M)DWS, ASP servers, Bestandsserver
We ondervinden wat problemen op onze bestandsserver. Hierdoor zijn bestanden niet te benaderen via MAIS-(M)DWS en ASP, waardoor bijvoorbeeld plaatjes niet zichtbaar zijn. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Beschikbaarheid MAIS-(M)DWS (opgelost)
Begintijd: 08-05-2016 06:24
Eindtijd: 08-05-2016 14:24
Betreft: MAIS-(M)DWS
Door een software storing moesten een aantal servers herstart worden. Daardoor was de zoekfunctie van MAIS-(M)DWS niet altijd beschikbaar.
Storing (M)DWS, zoeken in archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 20-04-2016 11:40
Eindtijd: 20-04-2016 12:54
Betreft: MAIS-(M)DWS
Door een hardware storing moeten een aantal servers herstart worden.
Storing bij het zoeken op archieven.nl en MAIS-(M)DWS (opgelost)
Begintijd: 12-03-2016 11:08
Eindtijd: 12-03-2016 12:29
Betreft: MAIS-(M)DWS
Door de grootte hoeveelheid te indexeren bestanden kan het zoeken op archieven.nl en MAIS-(M)DWS soms een foutmelding geven. Na deze indexering zal het zoeken weer als van ouds werken.

Agenda

16 februari 2017
Uitreiking Geschiedenis Online Prijs

12 en 13 juni 2017
Zijn wij aanwezig op de KVAN-dagen in het Energiehuis te Dordrecht

Trainingen

<< Februari 2017 >>
 ma  di  wo  do  vr  za  zo

Afgelopen periode

Hieronder vindt u de storingen van het afgelopen jaar

december94 minuten
juni150 minuten
mei630 minuten
april74 minuten
maart80 minuten

Uptime afgelopen jaar:

MAIS-(M)DWS 99.83%
ASP servers 99.94%
Bestandsserver  99.95%