Storingen

Hieronder vindt u een overzicht van de storingen van de afgelopen periode. Loopt u op dit moment tegen een storing aan die hier nog niet vermeld is, dan verzoeken wij u contact met ons op te nemen. U helpt hiermee niet alleen uzelf maar ook de andere gebruikers.
Immers, hoe eerder wij op de hoogte zijn van een storing, des te sneller wij deze kunnen verhelpen.

Ook de (geplande) werkzaamheden van de afgelopen periode en de werkzaamheden voor de nabije toekomst,  ziet u hier vermeld.

Heeft u vragen neem dan gerust met ons contact op of gebruikt het supportformulier.

Geen bestanden zichtbaar in MAIS-Flexis,in MAIS-(M)DWS en op archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 09-06-2020 11:43
Eindtijd: 09-06-2020 13:26
Betreft: Overige
Helaas zijn er op dit moment geen bestanden zichtbaar in MAIS-Flexis, in MAIS-(M)DWS en op archieven.nl. Er wordt hard aan gewerkt en we hopen het probleem zo snel mogelijk te hebben verholpen.
Bestandsserver is niet beschikbaar (opgelost)
Begintijd: 11-03-2020 09:52
Eindtijd: 11-03-2020 10:30
Betreft: MAIS-(M)DWS, ASP servers, Bestandsserver
We ondervinden wat problemen op onze bestandsserver. Hierdoor zijn bestanden niet te benaderen via MAIS-(M)DWS en ASP, waardoor bijvoorbeeld plaatjes niet zichtbaar zijn. We proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Excuses voor het ongemak.
Storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl (opgelost)
Begintijd: 09-03-2020 08:35
Eindtijd: 09-03-2020 08:47
Betreft: MAIS-(M)DWS
Op dit moment is er een storing op MAIS-M(D)WS en archieven.nl. We werken aan een oplossing. Excuses voor het ongemak.
Storing ftp-server (opgelost)
Begintijd: 04-03-2020 11:25
Eindtijd: 04-03-2020 11:48
Betreft: Bestandsserver
Op dit moment is er een kortdurende storing waarbij klanten mogelijk last hebben met de verbinding met de ftp-server als ook de N-schijf voor SaaS-gebruikers. Excuses voor het ongemak.
Afbeeldingen MAIS-(M)DWS (opgelost)
Begintijd: 09-01-2020 11:40
Eindtijd: 09-01-2020 11:50
Betreft: MAIS-(M)DWS
Door aanpassing van de rechten waren voor kort de afbeeldingen niet zichtbaar op MAIS-(M)DWS

Agenda

Maandag 26 oktober
Online Workshop n.a.v. Release 20.3 en 20.4

Week 16 november 2020
Gebruikersdag van de Gebruikersvereniging MAIS.
Maandag, woensdag en vrijdag van 10.00 - 12.00 uur.
Nadere informatie volgt

7 en 8 juni 2021
Zijn wij aanwezig tijdens de Archiefdagen 2021

Afgelopen periode

Hieronder vindt u de uptime en storingen van het afgelopen jaar

Uptime afgelopen jaar

MAIS-(M)DWS 99.99%
SAAS servers 99.99%
Bestandsserver  99.99%

Storingen per maand

september0 minuten
augustus0 minuten
juli0 minuten
juni102 minuten
mei0 minuten
april0 minuten
maart74 minuten
februari0 minuten
januari10 minuten
december0 minuten
november0 minuten
oktober0 minuten