Vacature Front-end developer

Front-end Developer

De tijd van de grote ontdekkingsreizigers ligt ver achter ons. De wereld wordt steeds kleiner. Nieuws uit alle uithoeken dringt binnen seconden door tot in onze huiskamer en op onze mobiele telefoons.

En toch liggen er nog grote schatten te wachten om ontdekt te worden. De kennis over ons verleden, opgeslagen in duizenden archieven. Kennis waarmee we onze familiebanden kunnen terugvinden. Kennis waarmee we ons kunnen inleven in het bestaan van interessante personen. Kennis over onze streek, onze rechtstaat, onze geschiedenis.

Dit is iets waar wij ons steentje aan willen bijdragen. Jij ook?

Wat ga je doen?

Je werkt in teamverband aan zowel een front-end als back-end applicatie. Met je skills in HTML, CSS en javascript mag je aan de slag om mooie, gebruikersvriendelijke schermen te maken. Je bent analytisch, vindingrijk en je denkt in oplossingen. 

Wie ben jij?

  • Je hebt minimaal een MBO-4 opleiding
  • Je kunt zelfstandig werken
  • Je bent meedenkend

 combi logo DR MF MI en anl

Waar ga je werken?

DE REE archiefsystemen is een bedrijf dat software ontwikkelt ten behoeve van de archiefwereld. We bouwen onder andere aan MAIS-Flexis, een systeem waarin archiefdiensten archiefmateriaal kunnen beschrijven en alle overige werkzaamheden rond archief kunnen beheren en automatiseren. Tevens ontwikkelen we publicatiesoftware, MAIS-(M)DWS, waarmee archiefdiensten hun archiefmateriaal online kunnen presenteren op bijvoorbeeld www.archieven.nl of op hun eigen website.

Het ontsluiten en beheren van archieven zal zich in de 21e eeuw steeds meer digitaal en online afspelen waarbij klanten en eindgebruikers hoge eisen stellen op het gebied van beschikbaarheid, volledigheid, tijdigheid en de kanalen via welke de archieven bereikbaar zijn.

DE REE archiefsystemen draagt als marktleider bij aan deze toekomst door haar klanten, met ICT- technologie en advies op alle organisatieniveaus, te helpen om de organisatietaken toekomstgericht, efficiënt en effectief uit te voeren.

Wat bieden we?

  • Marktconform salaris
  • Reiskostenvergoeding
  • Opleidingsbudget
  • Mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken
  • Pensioenvoorziening
  • Prettige werkomgeving

 

Interesse?

Neem dan contact op met Yvonne Claessen. Zij is te bereiken via telefoonnummer: 050-3112600, of per mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Een motivatiebrief en CV kan worden gestuurd naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld, wij werken niet met tussenpersonen.

Agenda

DE REE archiefsystemen is gesloten op:

- Tweede Paasdag
- Koningsdag
- Hemelvaartsdag
- Tweede Pinksterdag
- Eerste en Tweede Kerstdag
- Nieuwjaarsdag

Op 1 juni 2023 zijn wij vanwege de viering van ons 25-jarig jubileum vanaf 13.00 uur gesloten.

Workshops:

Woensdag 10 mei 2023
Dinsdag 12 september 2023
Maandag 6 november 2023

Gebruikersdag:

Maandag 27 november 2023 bij Het Utrechts Archief

 

Aanmelden nieuwsbrief