Marijn stelt zich voor

Onze nieuwe collega Marijn stelt zich voor:

marijn webNa een gouden tip van mijn buurvrouw Loes Roest, tevens werkzaam als consultant bij DE REE, ben ik in november 2021 in dienst getreden bij DE REE Archiefsystemen als junior consultant / developer. 

Begin 2021 heb ik mijn Masteropleiding 'Informatiekunde' aan de Rijksuniversiteit Groningen (RUG) afgerond. De opleiding brengt alfa en bèta samen tot één geheel en biedt een interessante mix van taalkunde en ICT. Zo ligt de focus van de opleiding op het toepassen van programmeren en slimme software op taalkundige problemen, zoals automatische spraakherkenning of zinsontleding.

Uit dit snijvlak tussen beide werelden, alfa en bèta, is mijn brede functie als zowel consultant als developer voortgevloeid bij DE REE.

Naast mijn opleiding heb ik onder andere drie jaar gewerkt bij het 'Webteam' van de RUG, waarbij mijn werkzaamheden voornamelijk bestonden uit het detecteren en oplossen van bugs op de website van de RUG, het plaatsen van nieuwe content en het beantwoorden van vragen van medewerkers over de website van de RUG. Ook heb ik een ruim half jaar gewerkt bij de Studenten Informatie en Administratie (SIA) van de RUG als aanspreekpunt voor studenten. 

Uit afwisseling en dynamiek, alsook het contact met en helpen van anderen haal ik energie. De constante doorontwikkeling van de MAIS-producten en de hieruit voortkomende nieuwe uitdagingen en vraagstukken maken DE REE dan ook een fijne werkplek voor mij. Met vaardigheden als abstract redeneervermogen en klantgerichtheid op zak, denk ik dat ik goed in staat zal zijn een brug te slaan tussen klant en eindproduct. 

In mijn vrije tijd kook ik graag en luister ik graag naar muziek. Hoewel mijn muzieksmaak zeer uiteenlopend is, ben ik momenteel weer even op een jaren '70 en '80 'tour' (Dire Straits, Talking Heads, Steely Dan, etc.); hiermee kan ik altijd écht even mijn hoofd leegmaken. 

Nu jullie een beeld hebben van wie ik ben, hoop ik ook jullie de komende tijd beter te leren kennen. Wellicht tref ik jullie via het welbekende Support-kanaal, of kom een keertje koekeloeren tijdens een training van één van mijn collegae. Tot snel!

 

Agenda

Data online workshops 2022:

- 1e: Maandag 7 februari
  Release 22.1

- 2e: Dinsdag 10 mei
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

- 3e: Woensdag 14 september
  Release 22.3

- 4e: Donderdag 10 november
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

Gebruikersdag 2022:

We gaan er van uit dat deze fysiek kan worden georga-
niseerd op maandag 28 november. De locatie is nog niet bekend

Aanmelden nieuwsbrief