Wist u dat... oktober 2021

Wist u dat…

  • Wij heel blij zijn dat wij Shanty Nederland als nieuwe klant hebben mogen verwelkomen? Op dit moment vindt de installatie plaats op de SaaS-omgeving en worden documenten in MAIS-Flexis gezet. Wilt u meer weten over Shanty Nederland? Bekijk dan: https://www.shantynederland.nl/.

  • Er weer twee klanten, dit keer het Erfgoedcentrum Nederlands Kloosterleven en de gemeente Oldamt, hebben gekozen voor een migratie van On Premises naar SaaS? 

    Met MAIS-Flexis als SaaS-oplossing maakt u gebruik van alle functionaliteiten van MAIS-Flexis zonder dat u MAIS-Flexis op uw eigen server heeft geïnstalleerd. U wordt volledig ‘ontzorgd’ en hoeft geen verdere investering meer te doen in de aanschaf van hard- en software, maar ook hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het installeren van de releases. Hoe makkelijk wilt u het hebben? 

    Wenst u meer informatie over MAIS-Flexis als SaaS, aarzel niet vrijblijvend te informeren.

  • Archieven.nl een nieuw zoekscherm heeft? Het nieuwe zoekscherm is mooi gecentreerd en heeft diverse filters, waarin nu ook makkelijker gezocht kan worden. Zo wordt de naam van de archiefdienst nu automatisch aangevuld. Hebt u al gekeken naar dit nieuwe zoekscherm? Wij zijn er zelf tevreden over.

    Wilt u ook dit zoekscherm bij u in de website hebben? Dan kunt u een mailtje met daarin het verzoek toesturen aan: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

DE REE archiefsystemen is gesloten op:
- Tweede Paasdag
- Koningsdag
- Hemelvaartsdag
- Tweede Pinksterdag
- Eerste en Tweede Kerstdag
- Nieuwjaarsdag

Data online workshops 2022:

- 4e: Donderdag 10 november
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

Gebruikersdag 2022:

We gaan er van uit dat deze fysiek kan worden georga-
niseerd op maandag 12 december bij Het Utrechts
Archief aan de Hamburger-
straat 28 te Utrecht.

Aanmelden nieuwsbrief