Wist u dat... juli 2021?

  • Het Waterschap Amstel Gooi en Vecht een leuk, leerzaam en interessant artikel heeft geschreven dat binnenkort in het Archievenblad zal worden gepubliceerd?

  • Wij een nieuwe collega hebben: Mariejanne van Dijk. Zij is op 1 juli jl. bij ons gestart en zal zich in de volgende nieuwsbrief graag aan u voorstellen.

  • De adressen van het Streekarchief Voorne Putten, beschreven in de bouwdossiers, foto’s en prentbriefkaarten, nu allemaal getoond worden in de zoekingang op locaties?

  • De versoepelingen die nu zijn ingegaan niet alleen gevolgen hebben voor de archiefdiensten maar ook voor ons? Doordat de studiezalen weer opengaan wil men soms nog snel even de pashouderregistratie converteren en ook de looplijst wordt weer intensiever gebruikt.

  • Het nieuwe zoekformulier op archieven.nl live staat? De zoekvelden en filters zijn in een nieuw jasje gestoken en de filters staan nu bovenaan direct onder de zoekvelden.

  • Bij vele archieftermen nu een toelichting te zien is? U herkent ze aan het stippellijntje, wanneer u op een term klikt verschijnt een uitlegballonnetje.

    termen stippellijntje anl

Agenda

DE REE archiefsystemen is gesloten op:
- Tweede Paasdag
- Koningsdag
- Hemelvaartsdag
- Tweede Pinksterdag
- Eerste en Tweede Kerstdag
- Nieuwjaarsdag

Data online workshops 2022:

- 4e: Donderdag 10 november
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

Gebruikersdag 2022:

We gaan er van uit dat deze fysiek kan worden georga-
niseerd op maandag 12 december bij Het Utrechts
Archief aan de Hamburger-
straat 28 te Utrecht.

Aanmelden nieuwsbrief