Update certificeringen en AVG: 2020-2021

Om een zo hoog mogelijk kwaliteitsniveau te garanderen naar onze klanten, laten wij ieder jaar opnieuw de veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en duurzaamheid van onze applicatie en dienstverlening toetsen door een onafhankelijke partij.

In 2020 verliep de herhaalaudit voor de ISO 27001 vlekkeloos. Als sterk punt werd genoemd dat DE REE archiefsystemen passende maatregelen heeft getroffen voor borging van de continuïteit tijdens de Covid-19 pandemie. Mocht u interesse hebben in de certificaten en verklaringen dan kunt u deze downloaden vanaf onze website.

ISO 27001: Internationale norm voor informatiebeveiliging

Na het behalen van ons ISO 27001 certificaat in 2018, hebben we afgelopen jaar wederom de herhaalaudit met succes doorlopen. Hierbij werden geen ‘major non-conformities’ geconstateerd, d.w.z. ons beveiligingsbeleid en de uitvoering ervan zijn volledig in lijn met de eisen van de norm. De audit is uitgevoerd door certificeringsinstantie DNV GL (geaccrediteerd door UKAS). 

In het verlengde hiervan kunnen we u vertellen dat er zich in 2020 geen AVG-gerelateerde data-incidenten hebben voorgedaan bij ons of in samenwerking met onze systeembeheerpartner.

Mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op via ons algemene mailadres Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of direct met Ellen Holtkamp via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

Data online workshops 2021:

- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS, Release 21.4

Aanmelden nieuwsbrief