Releases MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS

Zowel voor MAIS-Flexis als voor MAIS-(M)DWS zijn er onlangs weer nieuwe functies en verbeteringen gereed gemaakt. In het weekend van 3 april jongstleden is MAIS-(M)DWS bijgewerkt, en op 14 april zal er een nieuwe release van MAIS-Flexis geïnstalleerd worden op de SaaS, voor de On-Premise klanten is deze een week later beschikbaar. 

logo MF en MI

Applicatiebeheerders hebben een uitgebreider bericht gekregen met de bijhorende wijzigingen, deze kunt u ook nalezen in de Handleiding van MAIS-Flexis webapplicatie.

Voor MAIS-Flexis was u al gewend dat elk kwartaal een nieuwe release, met bijhorende informatie beschikbaar werd. Ons streven is dit voor MAIS-(M)DWS nu op een vergelijkbare manier uit te rollen. 

Voor MAIS-Flexis staan in de handleiding, onder het blokje Uitgelicht, naast de links naar de artikelen met uitleg van de wijzigingen in de laatste release, ook een overzicht van alle betrokken issues.

Voor MAIS-(M)DWS is dit nu ook toegevoegd, en zal dit nu op eenzelfde manier worden bijgehouden. Ook hier tref je links in het blokje Uitgelicht. 

Agenda

Data online workshops 2021:

- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS, Release 21.4, LOD

Data online workshops 2022:

- 1e: Maandag 7 februari
  Release 22.1

- 2e: Dinsdag 10 mei
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

- 3e: Woensdag 14 september
  Release 22.3

- 4e: Donderdag 10 november
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

Gebruikersdag 2022:

We gaan er van uit dat deze fysiek kan worden georga-
niseerd op maandag 28 november. De locatie is nog niet bekend

Aanmelden nieuwsbrief