Releases MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS

Zowel voor MAIS-Flexis als voor MAIS-(M)DWS zijn er onlangs weer nieuwe functies en verbeteringen gereed gemaakt. In het weekend van 3 april jongstleden is MAIS-(M)DWS bijgewerkt, en op 14 april zal er een nieuwe release van MAIS-Flexis geïnstalleerd worden op de SaaS, voor de On-Premise klanten is deze een week later beschikbaar. 

logo MF en MI

Applicatiebeheerders hebben een uitgebreider bericht gekregen met de bijhorende wijzigingen, deze kunt u ook nalezen in de Handleiding van MAIS-Flexis webapplicatie.

Voor MAIS-Flexis was u al gewend dat elk kwartaal een nieuwe release, met bijhorende informatie beschikbaar werd. Ons streven is dit voor MAIS-(M)DWS nu op een vergelijkbare manier uit te rollen. 

Voor MAIS-Flexis staan in de handleiding, onder het blokje Uitgelicht, naast de links naar de artikelen met uitleg van de wijzigingen in de laatste release, ook een overzicht van alle betrokken issues.

Voor MAIS-(M)DWS is dit nu ook toegevoegd, en zal dit nu op eenzelfde manier worden bijgehouden. Ook hier tref je links in het blokje Uitgelicht. 

Agenda

Data online workshops 2021:

- 3e: dinsdag 7 september,
  gekoppeld aan Release 21.3
- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS

Aanmelden nieuwsbrief