Mijn Studiezaal

In 2016 stonden wij, mede op verzoek van vele klanten, aan de basis van “MijnStudiezaal”. 

Een online onderzoeksplatform werd in het leven geroepen. Onderzoekers konden stukken labelen, opmerkingen plaatsen enzovoort.

MijnStudiezaal

We zijn 5 jaar verder. Velen hebben de weg naar MijnStudiezaal gevonden en ook wij hebben naar aanvullende mogelijkheden gekeken die MijnStudiezaal zou kunnen bieden. 

Nu het, zoals initieel bedacht, een onderzoeksplatform is geworden voor en door onderzoekers en onze klanten steeds minder actief zijn, dient zich de mogelijkheid aan van een raadpleegorganisatie

Steeds meer wordt er beschreven in MAIS-Flexis en steeds meer scans worden gekoppeld aan die beschrijvingen en ontsloten met behulp van MAIS-(M)DWS. Echter, lang niet alles, is openbaar en toegankelijk voor iedereen. 

En daar duikt MijnStudiezaal op

Een organisatie met beperkt toegankelijk materiaal kan iemand autoriseren om het materiaal alsnog in te zien via MijnStudiezaal. Het enige dat die onderzoeker dan dient te hebben is een MijnStudiezaalaccount. 

De organisatie die het materiaal aan die ene persoon wil kunnen tonen, kan in de toolbox een ‘organisatie’ aanmaken en daaraan het MijnStudiezaalaccount koppelen. Wanneer dat gebeurd is, kan men het stuk inzien.

Zeker in deze, tegen alle wensen in, digitale tijd, is dit een zeer frequent gebruikte mogelijkheid. Wilt u hierover meer informatie, aarzel dan niet met ons contact op te nemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

Data online workshops 2021:

- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS, Release 21.4, LOD

Data online workshops 2022:

- 1e: Maandag 7 februari
  Release 22.1

- 2e: Dinsdag 10 mei
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

- 3e: Woensdag 14 september
  Release 22.3

- 4e: Donderdag 10 november
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

Gebruikersdag 2022:

We gaan er van uit dat deze fysiek kan worden georga-
niseerd op maandag 28 november. De locatie is nog niet bekend

Aanmelden nieuwsbrief