Tabelweergave in scan & orderverwerking

Waar het laten digitaliseren van archiefstukken voorheen vaak buiten de deur werd gedaan, zien we de laatste jaren steeds meer archiefdiensten die in huis een scanproces hebben opgestart.

Op aanvraag van het Gelders Archief is het orderproces hiervan in MAIS-Flexis aangepast. Deze manier van scannen gaat veel meer lineair en niet in batches die twee of drie weken weg zijn. Het scannen van de stukken wordt veelal individueel afgehandeld in de orderadministratie.
Vaak wordt er meer geregistreerd in de afhandeling in MAIS-Flexis dan tot nu toe het geval was. Door het Gelders Archief werd dit in een Excelbestand genoteerd, maar zij wilden dit ook in MAIS-Flexis bijhouden.

Daarom hebben wij het mogelijk gemaakt om meer en andere statussen te gebruiken en is een tabelweergave toegevoegd waarin ook direct aanpassingen gedaan kunnen worden per order of per scanverzoek.

Wilt u hier meer over weten? Neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Agenda

Data online workshops 2021:

- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS, Release 21.4

Aanmelden nieuwsbrief