Terugkijken op de GV-dagen van 2020

Zelf kijken we tevreden terug op de GV-dagen van de Gebruikersvereniging MAIS. In tegenstelling tot andere jaren zaten we nu niet in Utrecht maar gewoon ten kantore van DE REE en/of thuis achter een scherm. 

We zijn eigenlijk nooit teleurgesteld geweest over het aantal aanwezigen maar dit keer overtrof het echt onze stoutste verwachtingen. Op dinsdag waren we, op het hoogtepunt, zelfs met 102 personen aanwezigen en toevallig hebben wij gezien dat er soms meerdere mensen achter één scherm zaten, dus aan aandacht geen gebrek. Ook op donderdag waren er zeer veel ingeschakeld en stond de teller op 85.

Ook de feedback die we ontvingen was positief al vond iedereen het bijzonder jammer dat we dit jaar niet in de gelegenheid waren na te borrelen en elkaar echt te spreken. Het zou mooi zijn als we dat volgend jaar wel weer te kunnen doen. 

De gebruikersdag hopen we volgend jaar weer ergens in den lande te kunnen organiseren. De vier workshops, gekoppeld aan de Releases en ter na- en bijscholing MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS blijven we, naar alle waarschijnlijkheid, online verzorgen.

De PowerPointpresentaties en de antwoorden die gesteld zijn in de chatbox tijdens de presentaties van zowel de dinsdag als de donderdag zullen u binnenkort worden toegestuurd.

Agenda

Voorlopige data online workshops 2021:

1e: donderdag 4 februari,
- 2e: woensdag 21 april,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS
- 3e: dinsdag 7 september,
  gekoppeld aan Release 21.3
- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS

Aanmelden nieuwsbrief