Onze nieuwe medewerker Jordy van Dijken stelt zich voor

Sinds Oktober 2020 ben ik werkzaam bij DE REE archiefsystemen als
(Web-)developer. Jordy 2

Eigenlijk wist ik op de basisschool al dat ik later ‘iets’ met computers wilde doen. Op de middelbare school was ik vooral veel tijd kwijt met kijken wat ik allemaal voor elkaar kon krijgen op de computers en bleek ik niet heel onhandig.

En dus ben ik na de middelbare school gestart met de opleiding Game and Interactive Media Design. Dit vond ik interessant maar niet interessant genoeg, een opleiding ICT leek me breder ben ik daarna gaan volgen. Ik was benieuwd wat voor uitdagingen ik zou tegenkomen en wat ik allemaal nog meer kon leren over de techniek. 

In mijn vrije tijd was ik ondertussen druk met het zoeken naar nieuwe projecten. Zo deed ik ook een aantal jaren mee met de Global Game Jam. Dat is niet onopgemerkt gebleven want afgelopen jaar heb ik zelfs gewonnen.

Daarnaast fotografeer ik graag in mijn vrije tijd. Er is niets zo rustgevend als de natuur in te gaan op zoek naar een vogel, vennetje, heide enzovoorts.

Bij DE REE archiefsystemen heb ik voorlopig voldoende uitdaging. Alles is nieuw voor me en de mogelijkheden lijken eindeloos.

Agenda

Data online workshops 2021:

- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS, Release 21.4, LOD

Data online workshops 2022:

- 1e: Maandag 7 februari
  Release 22.1

- 2e: Dinsdag 10 mei
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

- 3e: Woensdag 14 september
  Release 22.3

- 4e: Donderdag 10 november
  MAIS-Flexis, MAIS-(M)DWS

Gebruikersdag 2022:

We gaan er van uit dat deze fysiek kan worden georga-
niseerd op maandag 28 november. De locatie is nog niet bekend

Aanmelden nieuwsbrief