Model van de maand november

Locaties

Net zoals bij het model Genealogie maken we bij het model Locatie gebruik van een archiefeenheidsoort (Adres) die hiërarchisch onder een andere (willekeurige) archiefeenheidsoort wordt geplaatst. Zo kan een Foto, Bouwdossier, Hinderwetvergunning, Verkoopakte, en een Kaart één of meerdere adres(sen) bevatten. 

De zoekingang op locaties toont alle beschrijvingen die met de archiefeenheidsoort Adres zijn beschreven. Of deze nou onderdeel is van de beschrijving van een vergunning, een foto of een akte. 

Een mooi voorbeeld hiervan is de monumententoegang van SA Langstraat Heusden en Altena.

print screen monument SALHA

Het adres is afgesplitst, de kadastrale gegevens, foto’s, B&W-besluiten toegevoegd en met de ‘zie ook’-verwijzingen naar bouwdossiers en/of hinderwetvergunningen treft u een compleet en volledig beeld aan van veelal prachtige panden met een mooie geschiedenis. 

Zelf kijken hoe u dit voor elkaar kunt krijgen? Raadpleeg dan de handleiding (alleen voor geregistreerde gebruikers). Komt u er toch niet helemaal uit dan kunt u altijd een vraag sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

1e en 2e kerstdag zijn wij gesloten

Nieuwjaarsdag zijn wij gesloten

Voorlopige data online workshops 2021:

- 1e: donderdag 4 februari,
  gekoppeld aan Release 21.1
- 2e: woensdag 21 april,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS
- 3e: dinsdag 7 september,
  gekoppeld aan Release 21.3
- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS

Aanmelden nieuwsbrief