Gebruikersdagen GV MAIS 2020

Tot dit jaar de 1,5 meter afstand het nieuwe normaal werd en er diverse maatregelen in het leven zijn geroepen om dat ellendige virus weer zo snel en adequaat mogelijk te kunnen temmen, zaten wij jaarlijks medio november met z’n allen bijeen om wat nader stil te staan bij wat algemene zaken en om de nieuwe en verbeterde functionaliteiten van MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS extra onder de aandacht te brengen. 

Dit jaar gaan we het anders aanpakken

Geen gebruikersdag maar een gebruikersweek.

Op dinsdag 17 november en donderdag 19 november vindt er een online sessie plaats van 10.00-12.00 uur.

De Gebruikersweek kent dit jaar een thema: Back to Basics.klas

Tijdens de live sessies zullen in ieder geval Gerard Mulder en één of meerdere consultants het woord krijgen. Evenals bij de in het najaar verzorgde workshops, zal er bij 1 of meer sessies ook vooraf een filmpje beschikbaar worden gesteld. 

Agenda

Op dit moment denken we aan een introductie en een algemeen verhaal van Gerard Mulder op beide dagen, gevolgd door een inhoudelijke verdieping aan de hand van het thema.

Op de dinsdag zal MAIS-Flexis de hoofdrol spelen en MAIS-(M)DWS op de donderdag. 

Bent u geïnteresseerd in beide onderwerpen dan kunt u nu vast uw agenda voor de beide dagen blokkeren van 10.00 – 12.00 uur. Uiteraard houden we u verder op de hoogte. Zodra de exacte invulling bekend is ontvangt u opnieuw bericht.

Wilt u uw collega’s die mogelijk ook geïnteresseerd zijn hiervan op de hoogte stellen?

Wilt u een sessie bijwonen?

Bent u lid van de GV-MAIS dan kunt u zich aanmelden kan t/m 12 november a.s. via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Agenda

Maandag 26 oktober
Online Workshop n.a.v. Release 20.3 en 20.4

Week 16 november 2020
Gebruikersdag 17 en 19 november van de Gebruikersvereniging MAIS.

7 en 8 juni 2021
Zijn wij aanwezig tijdens de Archiefdagen 2021

Aanmelden nieuwsbrief