Waar zijn we nu mee bezig?

Nieuwe ontwikkelingen

Elke nieuwsbrief willen we u informeren over ontwikkelingen waar we achter de schermen mee bezig zijn. Dit keer zijn dat de ontwikkelingen in MAIS-Flexis die voor de Release 20.4 gepland staan. Deze Release staat gepland voor oktober.

Release 20.4

In Release 20.4 richten we ons voornamelijk op werkzaamheden onder de ‘motorkap’ van MAIS-Flexis. 

De Webapplicatie van MAIS-Flexis draait momenteel op APEX 5, maar de volgende versie van de Webapplicatie zal APEX 19.2 vereisen. Hier zijn we uitgebreid mee aan het testen, zodat u ook na de release zonder problemen door kunt werken.

Nieuwe releaseDe gebruikers van MAIS-Flexis zullen hier, op verandering van een aantal icoontjes en lettertypen na, weinig van merken. Verder zijn we aan het bugfixen en brengen we verbeteringen aan in ‘Blokken en stukken’ die in Release 20.3 beschikbaar is gekomen.

Daarnaast zijn we in deze versie bezig met het ontwerpen en uitwerken van nieuwe functionaliteit die vooralsnog in Release 21.1 beschikbaar komt (januari 2021). Hierbij valt te denken aan Plaatsregistratie en het automatisch uploaden van uitvoerbestanden naar de Toolbox.

Agenda

Voorlopige data online workshops 2021:

- 1e: donderdag 4 februari,
  gekoppeld aan Release 21.1
- 2e: woensdag 21 april,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS
- 3e: dinsdag 7 september,
  gekoppeld aan Release 21.3
- 4e: maandag 8 november,
  MAIS-Flexis en MAIS-
  (M)DWS

Aanmelden nieuwsbrief