Workshop 2020 - 12 mei

corona

Geannuleerd: Workshop MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS van 12 mei a.s. 

Zoals u weet hebben wij bij DE REE een aantal maatregelen getroffen om de verspreiding van het coronavirus in Nederland in te dammen of in ieder geval te vertragen. Wij volgen hiermee het advies van de regering op en dragen als organisatie onze maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Op 23 maart j.l. heeft het kabinet maatregelen ter bestrijding van het Corona-virus nader aangescherpt. Alle samenkomsten worden tot 1 juni verboden.

De geplande workshop van 12 mei wordt dus geannuleerd. 

Vooralsnog gaan we ervan uit dat de workshop van 17 september wel kan doorgaan. 

Gezien het aantal geïnteresseerden, bestaat de mogelijkheid dat we nog een extra workshop gaan organiseren. Dit zal ook afhankelijk zijn van het aantal belangstellenden. Hierover dus later meer.

Ook voor de workshop van 17 september geldt, minimaal 10 en maximaal 22 deelnemers. Inschrijving geschiedt op volgorde van binnenkomst. Aanmelden kan via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

In de tussentijd hopen wij natuurlijk allemaal dat iedereen bij u, en in uw omgeving, gezond blijft en het virus buiten de deur houdt.

Update 16 juli 2020

De geplande workshops voor 17 september en 26 oktober gaan door, zij het anders dan aanvankelijk beoogd, online.

Hierover later, 1e week augustus, meer.

Agenda

Maandag 26 oktober
Online Workshop n.a.v. Release 20.3 en 20.4

Week 16 november 2020
Gebruikersdag 17 en 19 november van de Gebruikersvereniging MAIS.

7 en 8 juni 2021
Zijn wij aanwezig tijdens de Archiefdagen 2021

Aanmelden nieuwsbrief