Uitreiking Geschiedenis Online Prijs bijwonen?

  • Delen via Google+

Wilt u de uitreiking van de Geschiedenis Online Juryprijs en de Geschiedenis Online Publieksprijs bijwonen op donderdag 7 februari a.s. bij de KB in Den Haag? 

Dat kan!

Toegang is ook dit jaar gratis.

Wel zouden wij u willen vragen uzelf aan te melden middels het aanmeldformulier. Op deze pagina treft u ook het programma van de dag aan.

GOP banner stemmen FB

Nog niet gestemd? Neem dan snel een kijkje en stem op de online presentatie die u het meest inspirerend, innovatief of interessant vindt. U kunt nog stemmen tot 1 februari.

Stemmen..., hoe gaat dat in z'n werk

U kunt op één of meerdere websites, apps en andere online presentaties een stem uitbrengen, echter maar 1 stem per website of app. Iedere uitgebrachte stem moet bevestigd worden!

Elke stemmer ontvangt op het opgegeven e-mailadres een bevestigings-mail. Deze e-mail moet geopend worden en de bevestigingslink dient te worden aangeklikt. Vervolgens leest u op de website dat uw stem is geactiveerd.

Let op: Mogelijk belandt deze bevestigingsmail vanwege spam-beveiligingsinstellingen niet in uw postvak-In, maar in de spambox. Check daarom ook uw spambox. Het zou jammer zijn als uw stem niet wordt bevestigd.

Neem vooral nog een keer een kijkje tussen alle kandidaten, er zitten echt fantastische, innovatie, originele, interessante online presentaties tussen. Kijk, beoordeel en breng een stem uit vóór 1 februari a.s.

Agenda

Maandag en dinsdag, 3 en 4 juni 2019
De archiefdagen 2019 in Gouda, zien wij u daar?

Dinsdag 11 juni
Workshop bezoekersregistratie te Utrecht

Trainingen

<< April 2019 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
  1  2  3  4  5  6  7
  8  91011121314
15161718192021
22232425262728
2930     

Aanmelden nieuwsbrief