“Soepel, dynamisch en een hoog kennisniveau”

Een aantal informatiespecialisten van DOCFactory kreeg een aanvullende training MAIS-Flexis van Jorien Waanders.

DOCFactory’s Els Zickhardt en haar collega’s merkten een hiaat in hun kennis van MAIS-Flexis. Al jaren werkt DOCFactory met MAIS-Flexis bij projecten waarbij archieven worden overgedragen naar archiefdiensten. Maar bij de nieuwste versie vermoedden ze dat ze nog niet ten volle de voordelen van MAIS-Flexis kenden. Een aantal informatiespecialisten en de applicatiebeheerder van DOCFactory vroegen een training aan bij DE REE Archiefsystemen voor MAIS-Flexis.

Logo MF              DocFactory- logo

“De training op locatie was vlug geregeld”, vertelt Els. “Ik heb eerder een training van Jorien gehad en ken haar kwaliteiten. Het was me bekend dat het systeem in de loop der jaren flink is uitgebreid en inmiddels veel meer functionaliteit heeft dan wij gebruiken. Vooraf nodigde Jorien ons uit om alle andere bij ons spelende vragen door te geven, zodat deze konden meegenomen worden in de training. Zo ontwikkelde zich de training op maat”.

Niet alleen de onderwerpen die waren aangedragen werden doorgenomen. Ook vele handigheidjes van MAIS-Flexis die je zo terloops tegenkomt, kwamen aan bod.

“Jorien merkte dat we enthousiaste deelnemers waren. We konden extra vragen stellen die Jorien weer in een groter kader wist te plaatsen. Ze heeft ontzettend veel kennis van het systeem en staat boven de stof. Daarnaast heeft ze er plezier in haar kennis met ons te delen. Jorien legt goed, duidelijk en soepel uit. Het was een dynamische training. En het mooie is, omdat ze zo enthousiast is en volledig vertrouwen heeft in de kwaliteit van MAIS-Flexis, wordt je steeds gemotiveerder om MAIS-Flexis uitgebreid te benutten.”

Interesse?

Wilt u uw kennis van MAIS-Flexis uitbreiden en heeft u belangstelling voor een training door Jorien?
Neem contact met ons op. Trainingen kunnen bij DE REE Archiefsystemen in Groningen of bij u op locatie worden gegeven.

Agenda

DE REE archiefsystemen is gesloten op:

- Tweede Paasdag
- Koningsdag
- Hemelvaartsdag
- Tweede Pinksterdag
- Eerste en Tweede Kerstdag
- Nieuwjaarsdag

Op 1 juni 2023 zijn wij vanwege de viering van ons 25-jarig jubileum vanaf 13.00 uur gesloten.

Workshops:

Woensdag 10 mei 2023
Dinsdag 12 september 2023
Maandag 6 november 2023

Gebruikersdag:

Maandag 27 november 2023 bij Het Utrechts Archief

 

Aanmelden nieuwsbrief