De Webapplicatie van MAIS-Flexis

Vol trots presenteren wij u de Webapplicatie van MAIS-Flexis (versie 9). Deze opvolger van de desktopapplicatie (versie 8) is niet alleen webbased maar bergt ook verregaande doorontwikkelingen op de vorige versie in zich.

Omdat de Webappliatie vooraleerst een vervanging dient te zijn van het verouderde MAIS-Flexis web, zijn alle functionaliteiten voor het basaal en/of nader toegankelijk maken van erfgoed klaargezet. Verschillende erfgoedinstellingen werken al met de Webappliatie bij het (nader) toegankelijk maken.
Splinternieuwe functionaliteit zoals de looplijst en hypermoderne vereisten zoals het e-depot draaien ook binnen de Webapplicatie.

MF9-screenshot-thumb

In de aankomende periode werken we hard door om alle mogelijkheden van de Webapplicatie beschikbaar te stellen. Houd onze nieuwsberichten in de gaten.

Op 6 maart j.l. vond er opnieuw een update plaats

Zo hebben we o.a. de ‘looplijst' verbeterd en zijn er verbeteringen doorgevoerd in het scherm ‘beschrijven’.  Meerdere beschrijvingen kunnen nu tegelijk worden toegevoegd en bij het zoeken worden nu ook de personen in akten volledig doorzocht.

Veilig!

MAIS-Flexis 9 is volledig overgeschakeld op HTTPS, wat betekent dat alle gegevens via een veilige versleutelde verbinding uitgewisseld worden. U kunt dit zien aan het (groene) slotje in de adresbalk van uw browser:

MF 9 - https

Filmpje

Hier alvast een introductie tot de Webapplicatie in bewegend beeld: (inloggen vereist)

Biedt het filmpje niet voldoende houvast, dan treft u hier een aantal print screens in pdf aan, ook voor audiovisueel materiaal.

Beschrijven in de Webapplicatie

Waar wordt op dit, juli 2017, moment aan gebouwd?
>> Lees meer

Interesse?

Heeft u belangstelling voor MAIS-Flexis 9, neem dan contact met ons op via 050-311 2600 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Wist u dat ook de Webapplicatie MAIS-Flexis een NEN 2082 compliant applicatie predicaat heeft?NEN2082-150x150

Agenda

DE REE archiefsystemen is gesloten op:

- Tweede Paasdag
- Koningsdag
- Hemelvaartsdag
- Tweede Pinksterdag
- Eerste en Tweede Kerstdag
- Nieuwjaarsdag

Op 1 juni 2023 zijn wij vanwege de viering van ons 25-jarig jubileum vanaf 13.00 uur gesloten.

Workshops:

Woensdag 10 mei 2023
Dinsdag 12 september 2023
Maandag 6 november 2023

Gebruikersdag:

Maandag 27 november 2023 bij Het Utrechts Archief

 

Aanmelden nieuwsbrief