Erfgoedgids

  • Delen via Google+

icon-app250Met deze  Erfgoedgids app kunt u direct zoeken naar de adressen, telefoonnummers, routebeschrijving, openingstijden enz. enz. van meer dan 3000 Nederlandse instellingen die zich bezighouden met historie. De gegevens komen overeen met het Adresboek op Archieven.nl.

Mist u een logo bij uw organisatie en zou u deze graag geplaatst zien, willen wij u vriendelijk verzoeken ons uw logo te doen toekomen.
U kunt uw logo mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Ook wanneer u onjuiste, gewijzigde of onvolledige gegevens ziet in de Erfgoedgids, vragen wij u een mail met daarin een aanvulling of een correctie van de betreffende instelling te sturen aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..">Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

 apple badge

 

Agenda

11 en 12 juni 2018
Zijn wij aanwezig op de archiefdagen (voorheen KVAN-dagen) in Venlo

Trainingen

<< Februari 2018 >> 
 ma  di  wo  do  vr  za  zo 
     1  2  3  4
  5  6  7  8  91011
12131415161718
1922232425
26