Waar zijn we mee bezig in februari 2021

Indien u deze nieuwsbrief niet goed kunt lezen, klik dan hier voor de online versie.

Waar zijn we mee bezig in 2021

Het jaar is nog geen twee maanden jong en wat is er al veel gebeurd! COVID-19 houdt ons land nog steeds in de greep; een verlengde lockdown, maar ook het vaccineren is in volle gang. Daarnaast konden we de afgelopen weken genieten van echt winters weer met sneeuw- en ijspret en is nu de lente al in aantocht.
 
Wij begonnen het jaar met veel nieuwe functionaliteit in MAIS-Flexis, maar er staat nog meer in de planning. Lees snel verder naar waar we allemaal nog meer mee bezig zijn (geweest)?

Workshops

Eind januari was de eerste MAIS-Flexis Release, 21.1, van dit jaar een feit. Hierop aansluitend werd op 4 februari de eerste workshop van dit jaar gegeven. De opkomst was ruim boven verwachting, we waren met maar liefst 147 deelnemers!
Lees meer >>

Model van de maand 

Films- en filmfragmenten

Het afgelopen jaar hebben de audiovisuele bronnen een enorme groei doorgemaakt, hoog tijd om hier eens extra aandacht aan te besteden. De beeldbank was bij velen van jullie al uitgebreid, en ook steeds meer films en video-opnames worden ontsloten.

Film-filmfragment

Lees meer >>

Wist u dat...?

  • We bij Release 21.1 ook een stukje maatwerk voor een klant mee hebben uitgeleverd? Het betreft het extraheren en splitsen van namen. Wilt u hierover meer informatie? Stuur dan een mail aan support@de-ree.nl of lees dit handleidingartikel
  • Ook een stukje maatwerk voor wat betreft het scanning on demand hebben geleverd door middel van het realiseren van een tabelweergave?
  • Woensdag 21 april de volgende workshop gepland staat?
  • Bij alle SaaS-klanten de webapplicatie inmiddels is geïnstalleerd?

Vooruitblik release 21.2

Release 21.2 zal een release zijn waarin we ons focussen op de vervolgontwikkeling en verbeteringen in de achtergrond. Zo wordt er onder andere gewerkt aan ...
Lees meer  

Tabelweergave in Scan- en Orderverwerking

Waar het laten digitaliseren van archiefstukken voorheen vaak buiten de deur werd gedaan, zien we de laatste jaren steeds meer archiefdiensten die in huis een scanproces hebben opgestart.
Lees meer >> 

Workshops 2021

Wilt u niets missen, noteer de data vast in uw agenda:

- Woensdag 21 april: Online workshop MAIS-Flexis en/of MAIS-(M)DWS,   
  onderwerpen worden binnenkort bekend gemaakt.
- Dinsdag 7 september: Online workshop gekoppeld aan release 21.3
- Maandag 8 november: Online workshop MAIS-Flexis en/of MAIS-(M)DWS

 

Jaargang 2021

23 februari 2021

DE REE archiefsystemen
Lijnbaanstraat 2
9711 RV Groningen

050-311 26 00
info@de-ree.nl

naar archieven.nl
naar de-ree.nl

 

© 2021 DE REE archiefsystemen | de-ree.nl | archieven.nl | Afmelden voor deze nieuwsbrief