Uitfaseren desktopapplicatie MAIS-Flexis

Uitfaseren desktopapplicatie MAIS-Flexis

Met ingang van release 24.4, halverwege oktober 2024, zullen de modules Beschrijven (boom.bat), Importfuncties (convertimport.bat) en Scan- en orderverwerking (scansverwerken.bat) in de Desktopapplicatie van MAIS-Flexis uitgeschakeld worden. Dit betekent dat vanaf dat moment de modules alleen nog beschikbaar zijn in de Webapplicatie.

MAIS-Flexis

We zijn voornemens om per release 25.1, eind januari 2025, ook de laatste module Applicatiebeheer uit te schakelen in de Desktopapplicatie. SaaS-gebruikers kunnen vanaf dat moment niet meer inloggen in de Desktopapplicatie via portal.maisflexis.nl.

Mocht u functionaliteit in de Webapplicatie missen in de modules Beschrijven, Importfuncties en Scan-en orderverwerking, neem dan contact op met support@de-ree.nl. Bij de komende releases zullen we zoveel mogelijk tijd besteden aan het uitbreiden van functionaliteit in de Webapplicatie om de Desktopapplicatie volledig uit te kunnen faseren.

Informeer en instrueer tijdig uw medewerkers

Wacht niet tot de deadline met het in gebruik nemen van de modules in de Webapplicatie! Zorg voor een overgangsperiode. Zolang beide applicaties nog in combinatie te gebruiken zijn, kunnen uw medewerkers terugvallen op de Desktopapplicatie.

Hebben alle medewerkers toegang tot de Webapplicatie? Let op dat voor de Webapplicatie per gebruiker maar 1x ingelogd kan worden.

Zorg voor begeleiding bij het in gebruik nemen van de Webapplicatie. Wanneer medewerkers nog niet met de Webapplicatie werken, wordt geadviseerd om een training af te nemen.

Mocht u vragen hebben, neem dan contact op via support@de-ree.nl.OOK INTERESSANT VOOR JOU

Duurzaam verwerken van gescande bouwdossiers door het Stadsarchief Rotterdam

Lees verder

KLANTEN VERTELLEN OVER ONS

© DE REE - Certificering - CookiesPrivacyverklaring - Sitemap -
Ontwerp & site beheer door ForYou Media in samenwerking met Best4U.