Algemene voorwaarden Trainingen

Voor zowel de beginnende als de gevorderde MAIS-Flexis gebruiker heeft DE REE archiefsystemen een ruim aanbod van trainingen voorhanden. MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS zijn zeer complete, flexibele en gebruiksvriendelijke toepassingen. Om deze systemen optimaal toe te passen biedt DE REE archiefsystemen verschillende trainingen aan.

Methode

DE REE archiefsystemen verzorgt meerdere basis-, verdiepings- en thematrainingen ter ondersteuning van haar klanten. De diverse trainingen zijn geijkt op:
•    De werkervaring van de deelnemer met MAIS-Flexis
•    De beoogde werkzaamheden die de deelnemer wil gaan uitvoeren


Basistrainingen

Basistrainingen zijn ontworpen om de meest belangrijke basisfuncties (inventariseren en logistiek beheer) van MAIS-Flexis op snelle en effectieve wijze binnen de deelnemende organisatie in gebruik te kunnen nemen. Een basistraining bestaat uit:
•    Instructie in het gebruik van de betreffende MAIS-Flexismodule(s)
•    Instructie in het gebruik van MAIS-Flexis
•    Het bespreken van voorbeelden
•    Het maken van opdrachten
•    Ruimte voor vragen en discussie


Verdiepingstrainingen

De verdiepingstrainingen zijn bedoeld als aanvulling op de basistrainingen. Evenals bij de basistrainingen staat de functionaliteit van MAIS-Flexis en MAIS-Internet centraal. De verdiepingstrainingen bouwen verder op de kennis die is opgedaan bij onze basistrainingen. Zo wordt er aandacht besteed aan verscheidene complexe functies en de optionele mogelijkheden die onze oplossingen bieden. De verdiepingstraining bestaat uit:
•    De (theoretische) achtergrond bij de diverse modules en de daarbij behorende processen
•    Instructie in het gebruik van MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS
•    Het maken van opdrachten
•    Ruimte voor vragen en discussie.


Thematrainingen

Thematrainingen gaan in op actuele thema’s binnen het “digitale archief”. De thematische insteek maakt een brede benadering van het onderwerp mogelijk. De thematraining beperkt zich niet alleen tot het gebruik van MAIS-Flexis en MAIS-(M)DWS, maar stelt ook denkmodellen en praktische werkwijzen (workflows) voor.

Locaties

Alle trainingen worden meerdere keren per jaar verzorgd bij DE REE archiefsystemen, Lijnbaanstraat 2, 9711 RV Groningen. Maar natuurlijk kunnen ze ook bij u in huis of op een nader af te spreken locatie worden gegeven. 

Benodigdheden bij een training bij u op locatie

Voor het verzorgen van een training bij u op locatie zijn de volgende voorzieningen nodig:
•    per cursist moet een pc beschikbaar zijn
•    een beamer (in overleg kunnen we zelf een beamer meebrengen)
•    een scherm
•    voldoende stroomvoorziening voor de beamer en een laptop
Extra voorziening indien u werkt op de ASP-Server:
•    elke training pc moet de beschikking hebben over internet en remote desktop (extern bureaublad)


Trainingsdata

  • bij u in huis of op een nader af te spreken locatie

Deze trainingsdata en -tijden worden in onderling overleg vastgesteld. Neemt u daarvoor contact op met DE REE archiefsystemen.

  • locatie Groningen

In Groningen starten alle trainingen om 9.30 uur en eindigen om 16.30 uur. Trainingsdata worden in overleg vastgesteld. Neemt u daarvoor contact op met DE REE archiefsystemen.

 

Kosten van de trainingen:

  • Bij DE REE archiefsystemen te Groningen

Kosten zijn per dag incl. lunch en koffie/thee (m.u.v. de training Management Overview), voor de exacte kosten kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Op locatie bij u

Voor de exacte kosten kunt u contact met ons opnemen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

  • Op externe locatie

Op aanvraag.


Aanmelden voor een training bij DE REE archiefsystemen:

Een aanvraag voor een training kan gestuurd worden naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Er wordt dan contact met u opgenomen over een datum en invulling van de training.


Annuleren van deelname aan een training

Indien u onverhoopt niet kunt deelnemen aan de training waarvoor u zich heeft opgegeven, ontvangen we uw afmelding bij voorkeur per email aan Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Afmelden van deelname aan een training kan kosteloos tot vijf werkdagen voor de trainingsdatum.

Lunch

Tijdens de training bij DE REE archiefsystemen zal er voor de lunch een bezoek worden gebracht aan een restaurant in de buurt. We maken gebruik van een speciale lunchkaart. We zullen u vooraf vragen welke lunch u wenst te gebruiken. Indien u speciale dieetwensen heeft, kunt u hierover met ons contact opnemen dan zullen we in overleg met u en het restaurant een passende lunch voor u serveren.

We wensen u veel studieplezier!

Persoonsgegevens

De door u ingevulde gegevens worden slechts eenmalig, alleen voor deze training, gebruikt.

Agenda

DE REE archiefsystemen is gesloten op:

- Tweede Paasdag
- Koningsdag
- Hemelvaartsdag
- Tweede Pinksterdag
- Eerste en Tweede Kerstdag
- Nieuwjaarsdag

Op 1 juni 2023 zijn wij vanwege de viering van ons 25-jarig jubileum vanaf 13.00 uur gesloten.

Workshops:

Woensdag 10 mei 2023
Dinsdag 12 september 2023
Maandag 6 november 2023

Gebruikersdag:

Maandag 27 november 2023 bij Het Utrechts Archief