Training, advies & projectbegeleiding

TRAINING, ADVIES & PROJECTBEGELEIDING

Standaardtrainingen, maar dan op maat gesneden.

Een flexibele applicatie betekent een flexibel trainingsaanbod. Onze trainingen zijn onderverdeeld in 3 groepen: 

  1. Basistrainingen voor het archiveren en het gebruik van MAIS-Flexis,
  2. Verdiepingstrainingen
  3. Thematrainingen. 

In de brochure vind je praktische informatie en een overzicht van de trainingen. Heb je liever een andere invulling? Heeft jullie organisatie behoefte aan meer maatwerk? Dat kan! 

Advies & projectbegeleiding

Wij maken niet alleen software, maar zijn ook kennispartner van onze klanten. Met ruim 25 jaar ervaring in automatiseren én archiveren helpen we je graag bij ingewikkelde vraagstukken. Als wij langskomen voor een zogeheten ‘adviesdag’, wordt de agenda in samenspraak met de klant bepaald. Uiteenlopende onderwerpen kunnen aan bod komen, zoals de inrichting van archieven of collecties binnen MAIS-Flexis, openbaarheidsvraagstukken of het publiceren op het internet. Voor een analyse van de huidige inrichting van jullie eigen MAIS-Flexis kan een Quickscan aangevraagd worden, en ook is het mogelijk om gebruik te maken van applicatiebeheer als service. 

Grote projecten

Ook werken we nauw samen met klanten aan grote projecten. Denk aan conversies vanuit zaaksystemen, begeleiding bij digitalisering, publiceren van onlangs vrijgegeven materiaal of hulp bij het modelleren van data van nieuw binnengekomen archief. Ben je nieuwsgierig naar het soort projecten? Kijk dan eens hier.

Support

DE REE biedt elke werkdag tussen 8:30 en 17:00 uur ondersteuning via e-mail: support@de-ree.nl of telefoon: 050-3112600. Wij streven ernaar binnen 24 uur een eerste reactie te sturen, maar maken wel onderscheid tussen kosteloze service en aanvullende, betaalde support.

Neem contact op

AANBOD